ZAMBESTE MAINE VA FI MAI RAU! SAU DACA NU MAINE POIMAINE SIGUR VA FI!

Tuesday, April 12, 2005

Cursu de T.C.M.

Meserie!!!=>Bratara de aur :)

4 Comments:

Blogger afurisitu' said...

La ultimul curs am stat din pacate la doar o ora, dar si in ora respectiva sa va spun ce mi-a captat atentia.
Mi s-a parut interesanta ideea de eroare ereditara, eu din aceata am insteles ca fiecare prelucrare mecanica reprezinta un cromozom din ADN-ul materialului, adica piesa finita mosteneste toate defectele (erorile de prelucrare, asezare, prindere etc.) introduse de fiecare prelucrare in parte. Si cred ca oricat ar fi prelucrarea de precisa aceasta introduce o anumita eroare, aceste eroriregasinduse ca abateri tolerate la dimensiunea finala a piesei. Daca am interpretat gresit va rog sa ma corectati!

8:24 PM

 
Blogger afurisitu' said...

dezamagire mare ne-am straduit si noi sa mai completam blogul, cel putin acum cu referatu, si nimeni nu intra la noi pe blog, dar nu-i bai...

8:56 PM

 
Blogger Mircea Lobonțiu said...

Bre DAC-ule! Am pove la curs despre ereditatea tehnologică, care dă erori ce se micsoreaza pe traseul tehnologic!
Pai asa esti tu atent! Pai cind ti-oi rasuci cromozomii tehnologici la examen.......
Lamodul serios, aceasta problema o sa o mai discutam. E o problema interesanta!

10:45 AM

 
Blogger afurisitu' said...

Sunt de acord ca se micsoreaza erorile, dar orice prelucrare micsoreaza erorile introduse de prelucrarile precedente, dar parerea mea e ca si introduce anumite erori mai "mari" sau mai mici, datorate: sistemului om-m.u.-scula-dispozitiv, factori de mediu...
Cat despre atentie, eu macar am avut curajul sa-mi exprim parerea cu privire la aceasta idee de ereditate tehnologica lansata de dumnoavoastra.
Iar dupa reexaminari am sa va rog sa imi recomandati o bibliografie care sa faca referire la aceasta idee, ca sa pot sa-mi expun punctul de vedere fiind mai in tema.

2:50 AM

 

Post a Comment

<< Home