ZAMBESTE MAINE VA FI MAI RAU! SAU DACA NU MAINE POIMAINE SIGUR VA FI!

Wednesday, April 27, 2005

voluntariatul

Voluntariatul in tara noastra este mai mult o utopie decat o realitate deoarece o multime de ONG-uri cauta o serie de persoane pentru munca de voluntariat, dar prea putini pot accepta gandul ca ar fi bine sa mai faca ceva pe langa programul lor obisnuit.
Volutariatul este vazut ca o munca in folosul comunitatii ( munca patriotica-perioada lu' Ceasca ) care nu-si are rostul ca doar nu suntem pedepsiti sau fortati sa facem un bine, pentru orice serviciu asteptam sa fim platiti, ca doar ala de face muca voluntara ii prost ca nu are face cu timpul liber si mai ales pe "degeaba", aici insa apare comentariul voluntarului care asa cum ii "prost" in felul lui care spune ca prin voluntariat poti obtine multe satisfactii, chiar daca acestea nu sunt pe plan financiar.
Spre finalul acestei parti as dori sa precizez faptul ca si eu fac parte din randul celor "prosti"
de 3 ani am norocul de a efectua munca de voluntariat in cadrul Fundatiei HHC.
Daca aveti pareri opuse, sau identice cu ale mele ne intalnim la comentarii.

1 Comments:

Blogger Mircea LobonČ›iu said...

Cindva, acest voluntariat o sa iti aduca un punctaj maxim intr-un concurs. Atunci te vor uri toti cei care azi ar spune ca esti prost si iti pierzi vremea! Te vor uri toti cei care vor pierde! Dar inainte de toate prin voluntariat capeti un tip de experienta despre care orice manager descuiat la minte, stie ca este o experienta de valoare! Nu te da batut!

8:30 AM

 

Post a Comment

<< Home